Can’t build jme from last SVN

Steps:

1.checkout all from http://jmonkeyengine.googlecode.com/svn/branches/jme3 to local directory

2. go to this directory and execute “ant” command in CMD



Expected:

BUILD SUCCESSFUL



Actual:

build failed on “do-compile” task. end of output:



[patch]

-do-compile:

[mkdir] Created dir: C:/apps/jme3/build/empty

[javac] Compiling 716 source files to C:/apps/jme3/build/classes

[javac] C:/apps/jme3/src/niftygui/com/jme3/niftygui/RenderDeviceJme.java:200: render(com.jme3.rend

[javac] text.render(rm, niftyMat);

[javac] ^

[javac] Note: Some input files use or override a deprecated API.

[javac] Note: Recompile with -Xlint:deprecation for details.

[javac] Note: Some input files use unchecked or unsafe operations.

[javac] Note: Recompile with -Xlint:unchecked for details.

[javac] 1 error



BUILD FAILED

C:/apps/jme3/nbproject/build-impl.xml:588: The following error occurred while executing this line:

C:/apps/jme3/nbproject/build-impl.xml:322: Compile failed; see the compiler error output for details.

[/patch]

To just get it building, replace this line with text.render(rm);



Nifty text will be always white, but at least you can go on till it is fixed in svn.



Unfortunately, other things stopped to work for me - models became transparent out of the sudden, billboard text is displayed top-to-down, physics not working anymore, shadows gone (may have something to do with models being transparent), some models disappearing completely.



I suppose we should wait a moment for svn to stabilize - seems that a lot of things are in the state of flux right now.

it’s fixed in last SVN