Exception at start of the application

[java]
SEVERE: Uncaught exception thrown in Thread[LWJGL Renderer Thread,5,main]
java.lang.NoClassDefFoundError: android/opengl/GLSurfaceView$EGLConfigChooser
at java.lang.ClassLoader.defineClass1(Native Method)
at java.lang.ClassLoader.defineClass(ClassLoader.java:791)
at java.security.SecureClassLoader.defineClass(SecureClassLoader.java:142)
at java.net.URLClassLoader.defineClass(URLClassLoader.java:449)
at java.net.URLClassLoader.access$100(URLClassLoader.java:71)
at java.net.URLClassLoader$1.run(URLClassLoader.java:361)
at java.net.URLClassLoader$1.run(URLClassLoader.java:355)
at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
at java.net.URLClassLoader.findClass(URLClassLoader.java:354)
at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:423)
at sun.misc.Launcher$AppClassLoader.loadClass(Launcher.java:308)
at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:356)
at dolf.Main.setupDevelopment(Main.java:102)
at dolf.Main.simpleInitApp(Main.java:83)
at com.jme3.app.SimpleApplication.initialize(SimpleApplication.java:225)
at com.jme3.system.lwjgl.LwjglAbstractDisplay.initInThread(LwjglAbstractDisplay.java:130)
at com.jme3.system.lwjgl.LwjglAbstractDisplay.run(LwjglAbstractDisplay.java:207)
at java.lang.Thread.run(Thread.java:722)[/java]

I have unchecked the android deployment option, activated compile on save, set configuration of the project to default config, cleaned and built the project and restarted Netbeans serveral times but nothing helped… Any ideas how to solve this exception?

You’re referencing some android stuff…

at dolf.Main.setupDevelopment(Main.java:102)
at dolf.Main.simpleInitApp(Main.java:83)

Yeah, got it. Thanks.